CAMERE
Utilate cu mobilier din lemn masiv şi înnobilate cu opere de artă originale, fiecare cameră în parte reprezintă un spaţiu rafinat de odihnă.
APARTAMENTE PREZIDENTIAL
Daca doriti sa va simtiti cel mai privilegiat oaspete din Poiana Brasov, optati pentru a fi gazduit in apartamentul Prezidential situat la etajul 9 al hotelului, unde aveti ocazia sa deveniti stapan pe panorama de la poalele masivului Postavaru.

Fara vecini de palier, pentru ca apartamentul ocupa integral ultimul etaj al hotelului, garantia deconectarii, linistea si panorama va apartin. Prin ferestrele supradimensionate, care in cea mai mare parte a apartamentului tin loc de pereti, se desfasoara privelisti care va vor taia rasuflarea.

In acest spatiu privilegiat, sejurul dumneavoastra va intalni opulenta. Va veti bucura de un spatiu generos, in care operele de arta si mobilierul de colectie dau clasa incaperilor. Decorul elegant si luxos intra in combinatie cu facilitatile moderne, pentru maximumul de confort impus de clasificarea de patru stele a hotelului nostru.
APARTAMENT
Apartamentele noastre sunt generos proportionate, fiind formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living, locul perfect de relaxare la sfarsitul zilei.
CAMERA DUBLA MATRIMONIALA
Camerele noastre sunt spatioase si luminoase, iar privelistea si aerul proaspat de munte sunt disponibile fara exceptie.
CAMERA DUBLA TWIN
Utilate cu mobilier din lemn masiv si innobilate cu opere de arta originale, fiecare camera in parte reprezinta un spatiu rafinat de odihna.
JUNIOR SUITE
In camerele duble large beneficiati de un spatiu generos, iar privelistea si aerul proaspat de munte sunt disponibile fara exceptie.
STUDIO TWIN
Studio-urile se adreseaza familiilor cu copii, fiind dotate cu 2 paturi twin la etaj si o canapea extensibila in living.