TOTUL INCEPE CU UN "DA" SI PORNESTI IN CALATORIA VIETII TALE!
Petreceti cel mai important eveniment al vietii la Hotel Piatra Mare si veti ramane cu cele mai frumoase amintiri!
Echipa Hotelului Piatra Mare se simte onorata si va acorda insemnatatea si atentia cuvenita, trarand cu delicatete fiecare detaliu si aspect de organizare al nuntii.
Pentru a petrece aceste clipe de neuitat intr-o atmosfera placuta, Hotel Piatra Mare va oferta un pachet unic incepand de la meniul clasic, pana la meniuri ce satisfac cele mai rafinate gusturi.
Costul meniului depinde de pretentiile dvs. culinare: acestea pot contine doar mancarea, pot contine mancare si pachet soft drink's, sau pot contine pachet integral de mancare si bautura. Orientativ, un meniu clasic, este 230 lei; bautura se poate lua de la noi, sau se poate aduce si de catre dvs. fara costuri sau taxe suplimentare.
Nu se impune limita de ora, nu se percep taxe pentru sala si eventualele pierderi accidentale, iar pentru anul 2016 v-am pregatit transport gratuit din Livada Postei pana la Hotel Piatra Mare si retur!
Cadoul nostru: 1 Apartament gratuit pentru miri in noaptea nuntii! Reducere substantiala pentru cazarea invitatiilor! Degustarea meniului ales pentru 2 persoane!