RESTAURANT
Pretios ca o bijuterie, restaurantul imprumuta din reflexiile si culoarea smaraldului, facand din servirea mesei un prilej de sarbatoare.
RESTAURANT SMARALD
Rezervari: 0040 268262170
Pretios ca o bijuterie, restaurantul imprumuta din reflexiile si culoarea smaraldului, facand din servirea mesei un prilej de sarbatoare. Pornind de la cele mai bune si mai proaspete ingrediente, la Piatra Mare transformam fiecare masa intr-o experienta extraordinara a simturilor. Meniul nostru reprezinta cu mandrie bucataria romaneasca si reflecta talentul in pregatirea preparatelor internationale.

Lista de vinuri atent selectionate combina alegerile indraznete cu specialitatile din meniul Hotelului Piatra Mare. La toate acestea se adauga serviciile exemplare si ambianta somptuoasa.

Fie ca doriti sa faceti o invitatie pentru un pranz de afaceri sau sa va bucurati de o cina destinsa la lumina lumanarilor, Restaurantul Smarald este alegerea care va va surprinde intotdeauna invitatii.

Datorita interiorului vast, restaurantul este considerat o foarte buna locatie pentru organizarea de evenimente, putand gazdui intre 250 si 450 de oaspeti.
RESTAURANT TOPAZ & TERASA
Rezervari: 0040 268262170
Indiferent ca serviti micul dejun, pranzul sau la cina, Restaurantul Topaz va ofera un meniu subtil si variat. Turul gastronomic al locatiei include preparate ale bucatariei romanesti si internationale. Restaurantul da inspre o terasa generoasa, care ofera o priveliste magnifica spre masivul Postavarul.

Parte din aceasta atmosfera serena si avand ca fundal contururile muntilor, terasa este locul ideal in care sa va relaxati si sa savurati in tihna deliciile culinare create de talentatul nostru maestru bucatar. De asemenea, aceasta terasa este o locatie superba pentru evenimentele in aer liber cu pana la 300 de invitati.

La randul sau, Restaurantul Topaz poate gazdui comod un numar de aproximativ 100 de persoane.
BANCHET SALA NATO
Rezervari: 0040 268262170
Sala NATO a Hotelului Piatra Mare este locatia preferata pentru evenimentele cu pana la 450 - 600 de invitati, situandu-se in topul locatiilor de nunta din Romania. Datorita facilitatilor sale, Sala NATO reprezinta un spatiu flexibil pentru a gazdui evenimente dintre cele mai variate.

Datorita inaltimii impresionante a tavanului, orice scena poate fi instalata fara dificultate, iar forma sa semicilindrica reprezinta un plus vizual pentru efectele speciale de lumini. Va veti convinge ca aici spectacolul este la el acasa.
LOBBY BAR
Rezervari: 0040 268262170
Barul adapostit de lobby-ul grandios al Hotelului Piatra Mare reprezinta invitatia noastra la destindere. Fie ca alegeti o bautura rafinata, cu o gustare usoara sau doriti sa savurati ceaiul de dupa-amiaza alaturi de o prajitura delicioasa, veti descoperi acest bar ca un loc extrem de placut pentru socializare.

In zona de Piano Bar din lobby, sfarsitul zilei se prefigureaza in sunetul claviaturii, in timp ce conversatiile isi urmeaza cursul, la o cupa de sampanie sau cu un cocktail sofisticat.